- Reklama -

Časný začátek mi nevadí, těší se Pastrňák na utkání se Švýcary

- Reklama -

První tři zápasy na  mistrovství světa odehráli čeští hokejisté večer, poté se třikrát představili v odpoledních hodinách. V posledním vystoupení v základní skupině proti Švýcarsku zažijí znovu něco nového: duel začíná ve 12:15 hodin moskevského času.
Tomu bylo samozřejmě nutné přizpůsobit denní režim. Podle Davida Pastrňáka by to ale neměl být problém.
„Je to určitě úplně něco jiného, ráno se probudíte a jdete rovnou ze snídaně nalačno na zimák. Bude to zajímavé, ale my jsme to (s Bostonem) párkrát hráli v Americe, takže tak nějak vím, co mě čeká. Mně to nevadí a docela se těším,“ říká útočník Bruins v rozhovoru pro Český rozhlas.

Výsledek utkání naznačí, kde a proti komu česká reprezentace odehraje čtvrtfinále. V případě výhry za tři body zůstane v Moskvě a jako vítěz skupiny narazí na někoho z dvojice USA – Slovensko. V ostatních případech bude záležet na výsledku večerního souboje mezi Ruskem a Švédskem. Druhé místo by naše hokejisty nasměrovalo na Němce.
Foto: Icon Sportswire

- Reklama -
Pavel Krupička
Narozen v roce 1973, hokej sleduji od poloviny 80. let. K NHL jsem se propracoval později, ale nakonec se mi z koníčka stala zaměstnáním - píšu o ní už třináct let. Sleduji hlavně Čechy bez ohledu na klubovou příslušnost, díky Dominiku Haškovi mi přirostly blíže k srdci Buffalo a Detroit. Největším hokejovým zážitkem pro mě stále zůstává Nagano a následné oslavy olympijského zlata.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -