- Reklama -

Čeká Bolts rozchod s kapitánem?

- Reklama -

Generální manažer Tampy Bay Julien BriseBois se údajně nebojí obchodovat s nedotknutelnými hráči. A namále to může mít v týmu i Steven Stamkos.
Elliotte Friedman ze stanice Sportsnet věří, že spekulace o Stamkosově výměně jsou založeny na pravdě. „Věřím, že Tampa Bay šla za Stamkosem a zeptala se ho, zda by vzdal klauzule o nevyměnitelnosti,“ uvedl insider.
Zvěsti o trejdu se začaly objevovat jen pár dní poté, co Lightning získali svůj druhý Stanley Cup. Nyní jsou podpořeny i názorem uznávaného hokejového experta.
Stamkos je jedním z nejlepších hráčů v klubové historii, snaha zahýbat platovým stropem je ale silnou pohnutkou. 30letý Kanaďan zatěžuje rozpočet částkou 8,5 mil. dolarů.
Někdejší draftová jednička doposud odehrála za Bolts 803 zápasů s bilancí 422 branek a 832 bodů. V uplynulé sezóně, v níž jej sužovala zranění, zaznamenal Stamkos 29 gólů a 66 bodů v 57 zápasech.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -