- Reklama -

Češi pilují hru na zápas s Finskem. Česká televize jej vysílat nebude

- Reklama -

V tichosti a bez většího zájmu médií se připravují čeští hokejisté na olympijský turnaj. Svůj dočasný domov našli v jihokorejském Soulu, kde si v sobotu odbyli poslední trénink před přesunem do dějiště her.
S týmem zatím stále netrénuje útočník Michal Vondrka, který kvůli nachlazení a teplotě zůstává v posteli. Chomutovský kapitán vynechá také nedělní přípravný zápas proti Finsku, v němž jej ve třetí formaci nahradí Dominik Kubalík.

Z preventivních důvodů je Vondrka ubytován v samostatném pokoji, aby se nemoc nerozšířila mezi ostatní členy mančaftu.
Trenéři národního týmu plánují, že do duelu se Suomi zapojí všech osm obránců a třináct útočníků. Zda gólmani Dominik Furch a Pavel Francouz odchytají každý půlku klání, jak bylo původně zamýšleno, nebylo novinářům sděleno.
Z gólmanských postů je v tuto chvíli jasná jen role trojky, kterou bude plnit Patrik Bartošák.
Češi odehrají svou generálku v Soulu proti Finům v neděli od půl osmé ráno středoevropského času. Na televizních obrazovkách ani webu ČT se ale zápasu nedočkáte.
„Utkání Česko -Finsko zítra ráno na náš web bohužel přes všechnu snahu neprojde,“ konstatoval v sobotu na svém twitterovém účtu šéfkomentátor Redakce sportu ČT Robert Záruba. Přenos by však měl být podle Záruby dostupný na kanále YouTube.
Vysílání na svých stránkách o víkendu deklaroval také portál HokejkaTV.
První zápas olympijského turnaje čeká Jandačovy hochy 15. února ve 13:10 SEČ proti domácím Jihokorejcům. Česká televize jej bude vysílat od druhé třetiny.
Titulní foto: Robert Hradil/Icon Sportswire

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -