- Reklama -

Češi před World Cupem: brankářský rébus stále nerozluštěn

- Reklama -

Dva přípravné duely před World Cupem proti Rusku trenérům české hokejové reprezentace nestačily. Kromě jistoty, že Ondřej Pavelec bude až číslem tři, zatím není jasné, kdo se stane brankářskou jedničkou. Rozhodnout má přinést středeční přípravný zápas proti výběru Severní Ameriky do 23 let.


Sledujte NHLnews také na Facebooku a Twitteru.


Z rozhodnutí trenérů do něj nastoupí Petr Mrázek (Detroit) i Michal Neuvirth (Philadelphia), teprve pak se uvidí, kdo zahájí první ostrý zápas turnaje.
„Brankáři se rozdělí půl na půl,“ prozradil asistent trenéra Jaroslav Špaček. „Dřív jsme mohli mít jasnou jedničku, ale teď máme dva výborné gólmany. Raději bychom měli ještě dvě utkání, ale máme jen jedno, takže si ho rozdělí.“
Mrázek chytal v prvním přípravném utkání v Rusku a prohrál 3:4. Zastavil 24 z 28 střel. Neuvirth ve svém prvním startu za národní tým poté v Praze vyhrál 2:1 po samostatných nájezdech, zastavil 20 z 21 střel soupeře.


Bude vás zajímat:

- Reklama -


- Reklama -
Martin Hrubý
Narozen v roce 1971. NHL sleduji od začátku 80. let, redaktorem od roku 2000. Spoluzakladatel webového serveru NHL.cz. Největší hokejový zážitek - návštěva zápasů NHL, v nichž nastoupilo dohromady osm členů slavné dynastie Edmontonu Oilers z osmdesátých let minulého století včetně Waynea Gretzkyho, Granta Fuhra, Glenna Andersona nebo Craiga MacTavishe, jenž jako vůbec poslední hráč v historii NHL hrál bez helmy.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -