- Reklama -

Český skaut ve službách St. Louis má koronavirus

- Reklama -

Bývalý obránce Nashvillu a Los Angeles Jan Vopat měl pozitivní test na COVID-19.
47letý Čech pracuje jako agent St.Louis a v současnosti je v karanténě v Litvínově.



Litvínováci,
musím se vyjádřit k tomu, co se včera rozpoutalo
kolem mého manžela.
Můj manžel Jan Vopat je opravdu…
Zveřejnil(a) Lenka Vopatova dne Sobota 21. března 2020

V sobotu se k jeho zdravotnímu stavu vyjádřila na svém facebookovém profilu jeho manželka Lenka, podle které je stav mosteckého rodáka dobrý a průběh nemoci jen mírný.
Vopat, který Česko reprezentoval na zimních olympijských hrách i na mistrovství světa, se v neděli 8. března vrátil ze služební cesty z Německa.
Krajská hygienická stanice bývalého hokejistu a nynějšího šéfa evropského skautingu Blues testovala v pondělí a výsledky byly známy v pátek.
Vopat hrál po odchodu z Litvínova v Los Angeles, Nashvillu a jejich farmách v letech 1995 až 1999. Kariéru mu pak zabrzdily zdravotní problémy. Jeho tělo si vytvářelo alergickou reakci na pot.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -