- Reklama -

Čeští trenéři přestali hledět za oceán. S Plekancem ani Hudlerem už nepočítají

- Reklama -

Česká hokejová reprezentace už nepočítá s žádnými posilami ze zámoří. Poté, co Montreal zkorigoval stav série s Tampou na 2:3, padla i teoretická možnost, že by tým doplnil útočník Canadiens Tomáš Plekanec. Trenéři již nepočítají ani s příletem dalšího forvarda Jiřího Hudlera, jehož Calgary prohrává s Anaheimem 1:3 na zápasy. Soupisku tak rozšířil útočník Michal Vondrka.
„Už je pozdě. Myslím si, že kluci potřebují tři čtyři dny na to, aby se zaklimatizovali,“ uvedl asistent trenéra Jaroslav Špaček. „Navíc Jirka byl zraněný, takže tím to padá,“ dodal. Calgary odehraje pátý zápas semifinálové série Západní konference proti Anaheimu v noci z neděle na pondělí, Montreal nastoupí k šestému duelu v rámci Východní konference z úterý na středu.
Na české soupisce jsou už jen dvě volná místa. Třetím brankářem by se měl stát Jakub Kovář, kandidáty na poslední post pro hráče do pole jsou bek Michal Kempný a forvard Lukáš Radil.
Z volných hráčů ze zámoří se Růžička a spol. již dříve rozhodli neoslovit gólmana Petra Mrázka z Detroitu či útočníka Davida Pastrňáka z Bostonu.
Titulní foto: Icon Sportswire

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -