- Reklama -

Chce z Ottawy utéct její další opora?

- Reklama -

Zvykejme si. Spekulace ohledně budoucnosti hvězd Senators budou pokračovat.
Ta poslední se týká útočníka Marka Stonea, který má být údajně rozhodnut z klubu odejít. Vše ale může být úplně jinak.


Obleč se do barev svého týmu! Největší výběr COOL zboží ZDE


„Bylo mi řečeno, že Mark Stone už nechce zůstat v Ottawě,“ informoval diváky dlouholetý redaktor frankofonní stanice TVA Louis Jean během jedné z talk show. „Už tam nechce hrát. Je frustrovaný z toho, jakým směrem se klub ubírá. Tým není schopný udržet si své dobré hráče,“ pokračoval Jean.


Do této chvíle by se mohlo jednat o zajímavou žurnalistickou práci, kdyby s ní však Stone nebyl před středečním rozbruslením konfrontován.
„Kdo to je?,“ začal rozhořčený hokejista. „Nikdy předtím jsem o žádném Louisi Jeanovi neslyšel, takže netuším, jak by mohl k této informaci přijít. Miluju to tady. Zažil jsem tu skvělé poslední měsíce a užil jsem si zde i předchozí čtyři roky. Chci tu pokračovat. Takže musím znovu zopakovat, že Louise Jeana neznám a nic takového jsem nikdy neřekl,“ odcitoval Stoneova slova například Brent Wallace ze stanice TSN.
Jeana se však zastal Don Brennan z deníku Ottawa Sun, když ve svém komentáři uvedl, že se kolega dozajista opíral o důvěryhodný zdroj. Zkušený sloupkař k tomu ale jedním dechem dodává, že o Stoneově setrvání či nesetrvání v organizaci ví pouze malý okruh lidí.
Šestadvacetiletý Stone se může stát po nadcházející sezóně nechráněným volným hráčem. Vedení mančaftu se s ním toto léto vyhnulo arbitráži, když se obě strany dohodly na ročním kontraktu v hodnotě 7,35 mil. amerických dolarů.
Senators mají za sebou těžké offseason, v rámci něhož přišli o hvězdného obránce Erika Karlssona. K tomu jim bude vinou zranění valnou část ročníku chybět zkušený útočník Jean-Gabriel Pageau (čtěte ZDE).
Fanda NHL
Titulní foto: Icon Sportswire

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -