- Reklama -

Chcete naše hvězdy? Dejte nám volbu v prvním kole, zní z Detroitu

- Reklama -

Fanshop týmu
Red Wings požadují za své klíčové hráče vysokou cenu.
Podle informací Ansara Khana z portálu MLive.com si případným zájemcům o služby útočníka Gustava Nyquista a gólmana Jimmyho Howarda řekne michiganský klub o volby v prvním kole draftu.

Oba hokejisté se mohou stát po konci aktuální sezóny nechráněnými volnými hráči a očekává se, že před uzávěrkou přestupů budou budit pozornost ostatních celků.
Detroit ale údajně nepočítá s tím, že by se našel klub, který na jeho podmínky přistoupí, a s Nyquistem i Howardem zamýšlí podepsat nové kontrakty.
Čtyřiatřicetiletý Howard má v této sezóně úspěšnost zákroků 91,7 % a Rudá křídla bude reprezentovat i na lednovém Utkání hvězd. O pět let mladší Nyquist má po 48 zápasech na svém kontě 11 gólů a 40 bodů.



- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -