- Reklama -

Chci s Ottawou vítězit! Erik Karlsson by v Ottawě rád zůstal, slevit ale nehodlá

- Reklama -

Kapitán týmu Senators Erik Karlsson sděluje svá stanoviska stručně a jasně.
Přestože Ottawa zažívá krušné chvíle, když z posledních dvanácti utkání dokazala zvítězit pouze v jediném, hlavní prioritou kapitána Karlssona zůstávají vítězství jeho týmu.
„Všechno je to o vyhrávání,“ sdělil Karlsson. „Chci tu být. Strávil jsem tu devět let mé kariéry a celou jsem ji vložil do této organizace. Dali mi tu všechno co jsem potřeboval k tomu, abych uspěl. Myslím, že jdeme správným směrem. Tohle je místo, kde chci vyhrávat. Chci v Ottaěě vítězit,“ dodává švédská superstar.
Sedmadvacetiletý obránce se po sezóně 2018/19 stane neomezeně volným hráčem a už nyní se nechal slyšet, že nechce připouštět žádnou slevu ze své ceny, aby mohl nadále zůstat v Ottawě.
Se statusem jednoho z nejlepších obránců na světě je pravděpobné, že jeho současný plat 6,5 miliónů USD vzroste zhruba na dvojnásobek, pokud vyzkouší svoji cenu na trhu.
To by pro Senators mohl být problém, protože po této sezóně bude novou smlouvu potřebovat útočník Mark Stone a i u něj se očekává zvýšení jeho platu. Navíc dvojice Bobby Ryan a Dion Phaneuf bude i nadále dohromady stát 14,29 miliónů USD.
 

- Reklama -
Předchozí článek
Další článek

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -