- Reklama -

Cherry se opět opřel do Caroliny

- Reklama -

Fanshop týmu
Don Cherry nemíní ze své kritiky Caroliny Hurricanes ustoupit. Nyní si navíc vzal na paškál i jejich fanoušky.
Během svého tradičního okénka „Coach’s Corner“ vysílaného v rámci pořadu „Hockey Night in Canada“ vyjádřil mimo jiné své zmatení nad tím, jak si klub ze Severní Karolíny adoptoval jeho označení „banda šašků“. Tou Hurikány počastoval v únoru za jejich neobvyklé oslavy domácích výher (podívejte se ZDE).

„Nerozumím tomu. Řekl jsem to zde v Kanadě a chytilo se to dole u nich,“ řekl již 85letý glosátor. „Moc dobře ví, že je to hloupost, jinak by to dělali také během play-off.“
Tým dokonce původně zamýšlenou nadávku přidal i na svůj twitterový účet, kde figurovalo „Ta parta šašků se zábavnými oslavami.“. Poté však zvolil mírnější variantu a nyní se prezentuje jako „hokejový celek se zábavnými oslavami“.
Cherry věnoval nemalou pozornost i fanouškům v Raleigh. A ani o nich nemluvil zrovna s úctou.
„Ti lidé, co tam chodí nyní, jsou tam jen kvůli výhrám,“ prohlásil jeden z nejpopulárnějších Kanaďanů a opakovaně k tomu narážel na slabé návštěvy během základní části.
Carolině se i navzdory nedůvěře ze strany hokejových odborníků daří, když už v postseason vyřadila Washington a Islanders a jako první mančaft si zajistila postup do konferečního finále.
Cherryho rivalita s „bunch of jerks“ tak může směle pokračovat.



- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -