- Reklama -

Chicago opět padlo, Vancouver je už v čele divize

- Reklama -

Vancouver 4:2 Chicago (1:1, 1:1, 2:0)

Branky a nahrávky: 16. Virtanen, 33. Virtanen (M. Granlund, Gudbranson), 50. B. Gaunce, 57. Roussel (B. Gaunce, Biega) – 7. Saad (Kunitz, Anisimov), 22. J. Toews (E. Gustafsson, Johnson)
Československá stopa v utkání:
David Kämpf (CHI) 0+0, 1 střela, čas na ledě 10:10

Tři hvězdy utkání:
1. Jake Virtanen (VAN) 2+0
2. Brandon Saad (CHI) 1+0
3. Brendan Gaunce (VAN) 1+1
Diváci: 16 955
Vancouver Canucks: Markström (Bachman) – B. Hutton, Gudbranson, Del Zotto, Biega, D. Pouliot, Stecher – Schaller, Horvat, M. Granlund – Goldobin, Pettersson, Boeser – Roussel, B. Gaunce, Eriksson – Motte, Gaudette, Virtanen.

Chicago Blackhawks: Crawford (C. Ward) – Keith, Jokiharju, E. Gustafsson, Seabrook, Manning, Davidson – DeBrincat, J. Toews, Kahun – Saad, Anisimov, Kunitz – Fortin, Johnson, Schmaltz – Kämpf, Krüger, Hayden.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -