- Reklama -

Chicagu se v úterý zranil Anisimov

- Reklama -

Střední útočník Chicaga Arťom Anisimov nedokončil úterní zápas na ledě Montrealu, které Černí jestřábi vyhráli 4:2. Ruský hokejista utrpěl zranění v dolní části těla (měl by mít potíže s kolenními vazy) a zatím se neví, jak dlouho bude absentovat.


Sledujte NHLnews také na Facebooku a Twitteru.


Zdravotní problémy mu způsobil už v první třetině jeho krajan Alexandr Radulov, když mu při souboji v rohu kluziště nechtěně upadl na levou nohu, která se na malý okamžik prohnula do nepřirozené polohy. „Snad by to nemělo být nic vážného,“ řekl po utkání trenér Joel Quenneville.


Bude vás zajímat:

- Reklama -

Anisimov absolvoval v utkání pouze osm střídání, na ledě strávil šest minut a 47 sekund. Do statistik si stihl připsat jeden kladný bod v bilanci plus/minus a asistenci u branky Patricka Kanea, který v čase 12:23 poslal hosty do vedení 1:0.
Momentálně pátý nejproduktivnější hráč Chicaga odehrál v letošním ročníku National Hockey League prozatím 64 utkání, ve kterých nasbíral 45 bodů za 22 branek a 23 přihrávek.

- Reklama -
Martin Hrubý
Narozen v roce 1971. NHL sleduji od začátku 80. let, redaktorem od roku 2000. Spoluzakladatel webového serveru NHL.cz. Největší hokejový zážitek - návštěva zápasů NHL, v nichž nastoupilo dohromady osm členů slavné dynastie Edmontonu Oilers z osmdesátých let minulého století včetně Waynea Gretzkyho, Granta Fuhra, Glenna Andersona nebo Craiga MacTavishe, jenž jako vůbec poslední hráč v historii NHL hrál bez helmy.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -