- Reklama -

Chicagu se vrací Crawford

- Reklama -

Fanshop týmu
Chicago v pondělí aktivovalo z listiny zraněných hráčů brankáře Coreyho Crawforda, který vinou následků otřesu mozku absentoval od 16. prosince.
Čtyřiatřicetiletý Kanaďan zaznamenal v této sezóně bilanci 6-14-2, úspěšnost zákroků 90,2 procenta a průměr 3,28 inkasovaného gólu na zápas.

„Je to úžasné. Corey je důležitou součástí našeho týmu a jeho návrat nás těší. Nemůžeme se dočkat, až jej znovu uvidíme na ledě,“ uvedl generální manažer Jestřábů Stan Bowman.
Crawfordovo uzdravení znamená stěhování pro Collina Deliu, který byl poslán zpět na farmu do Rockfordu v AHL. O deset let mladší gólman odchytal za Blackhawks 13 utkání (úspěšnost 90,9 procenta, průměr 3,48).



- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -