- Reklama -

Chovají se jako oslové, komentoval Benn zápas se St. Louis

- Reklama -

Ve středečním čtvrtém duelu série mezi Dallasem a St. Louis bylo cítit velké napětí, které se neprojevovalo pouze v herních situacích.
Jamie Benn má pro sporné momenty jasné vysvětlení. „Prostě se několik dospělých chlapů chová jak oslové,“ cituje útočníka Stars Mike Zeisberger z oficiálních ligových stránek.

Na konci prostředního dějství sekl forvard Blues David Perron gólmana Bena Bishopa do zad. Ten následně teatrálně spadl na led a stal se terčem posměchu (video ZDE).
„Pouze jsem se snažil zabránit mu rozehrát a on je vysoký chlap,“ řekl Perron pro Jeremyho Rutherforda z portálu The Athletic.
Tím však horké chvilky teprvé začaly.
Před odchodem do kabin po druhé třetině si Benn vyměnil několik slov s brankářem Blues Jordanem Binningtonem, který se nato po něm ohnal a poté při cestě do kabin sekl také Bishopa.


Ten ale incidentu nevěnoval větší pozornost. „Nedíval jsem se…Jen zasáhl mou hokejku,“ svěřil se strážce dallaské svatyně reportérovi Matthewu DeFranksovi.
Hlavní kouč St. Louis Craig Berube byl sdílnější. „Sakra, netuším, proč k němu (Benn k Binningtonovi) přibruslil…on (Binnigton) na to jen reagoval. Nenechá si nic líbit.“
Výsledkem sporu byly tresty pro Binningtona za hrubost a sekání, Benn byl pak poslán na lavičku za nesportovní chování.
Série pokračuje za stavu 2:2 v sobotu v časných ranních hodinách.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -