- Reklama -

Chtělo to malé změny a ty jsme udělali, je spokojen Getzlaf

- Reklama -

Kapitán Anaheimu se nechal slyšet, že sestavě Ducks by prospěly mírné změny, pokud chtějí Kačeři pomýšlet na Stanley Cup. Letos na jaře k němu neměli daleko, ve finále konference však nestačili na Chicago. Getzlaf přivítal, že klub přes léto opravdu posílil.
„Myslím, že byl čas udělat určité změny,“ řekl klubovému webu Ryan Getzlaf. „Tahle parta hraje pohromadě skvěle, nicméně potřebovali jsme udělat další krůček. Takový byl vzkaz během léta, že jsme odhodláni bojovat o Stanley Cup.“


Sledujte NHLnews také na Facebooku a Twitteru.


Ducks prohráli v konferenčním finále s Anaheimem v sedmi zápasech. Anaheim vedl už 3:2 na zápasy, nakonec ale náskok ztratil a do finále postoupilo po výsledku 4:3 Chicago.
„Měli jsme je na zemi, měli jsme dvě možnosti je dorazit, ale nedokázali jsme to,“ nepřestává mrzet Getzlafa. „Přál bych si, abychom zvládli lépe hlavně šestý zápas, kdy jsme pohráli 2:5…“
Generální manažer Bob Murray přivedl do sestavy útočníky Carla Hagelina, Shawna Horcoffa, Mike Santorelliho a Chrise Stewarta, k tomu obránce Kevina Bieksu.
„Vždycky jsme dobře komunikovali, protože Bob obvykle chce vědět, jestli si myslím, že ten nebo ten hráč bude posilou, dobře zapadne do šatny a podobně,“ přiznal vzájemné porady týmový kapitán.

„Posuzování talentu je jejich práce, nicméně my se bavili hlavně o tom, koho potřebujeme do kabiny. Co nám scházelo minulý rok a takové ty věci.“
Getzlaf zahájí tento měsíc už svůj jedenáctý přípravný kemp v Anaheimu.
„Musíme se všichni aklimatizovat, abychom se dali dohromady jako skupina. Tato sezóna začne velmi rychle, a pokud se chcete rozjet, jak zamýšlíme, může vám to v březnu hodně usnadnit. Chceme být od začátku připraveni,“ slibuje lídr Anaheimu.
Foto: Icon Sportswire

- Reklama -
Martin Hrubý
Narozen v roce 1971. NHL sleduji od začátku 80. let, redaktorem od roku 2000. Spoluzakladatel webového serveru NHL.cz. Největší hokejový zážitek - návštěva zápasů NHL, v nichž nastoupilo dohromady osm členů slavné dynastie Edmontonu Oilers z osmdesátých let minulého století včetně Waynea Gretzkyho, Granta Fuhra, Glenna Andersona nebo Craiga MacTavishe, jenž jako vůbec poslední hráč v historii NHL hrál bez helmy.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -