- Reklama -

Konec jedné éry? Ve hře je budoucnost Tomáše Plekance

- Reklama -

Páteční výměna centra Dericka Brassarda do Pittsburghu spustila domino efekt a týmy NHL nyní hledají jiného zkušeného hokejistu na tomto postu. V hledáčku mnoha z nich je podle experta kanadské stanice TSN Pierra LeBruna Tomáš Plekanec z Montrealu.


LeBrun uvedl, že Canadiens přijali už několik telefonátů, jejichž účelem bylo zjistit možnost získání pětatřicetiletého Čecha do svého mančaftu. A Habs tuto variantu úplně nezavrhují.
„Jsem stoprocentně přesvědčený, že Habs Plekance vytrejdují,“ uvedl další analytik TSN Tony Marinaro.


Během odpoledne pak přišla zpráva, že kanadský klub Plekance nenasadí do sobotního duelu s Tampou. Zámořští komentátoři usuzují, že Canadiens už pracují na jeho výměně.
Podle optimistického scénáře by mohli za šikovného veterána získat volbu ve druhém kole draftu.


Plekanec je potenciálním neomezeně volným hráčem a Montreal už sleduje boj o play-off pouze z povzdálí. Kladenský rodák se tak pochopitelně stal na přestupovém trhu horkým zbožím.
Pokud by „Pleky“ změnil dres, stalo by se tak poprvé za jeho kariéru v NHL.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -