- Reklama -

Chystá se velký comeback?

- Reklama -

Erik Karlsson, který se může stát 1. července nechráněným volným hráčem, doufá v nabídky spolupráce od Ottawy a Montrealu. S odvoláním na své zdroje to uvedl Don Brennan z deníku Ottawa Sun.
Karlsson byl před začátkem nové sezóny Senátory vyměněný do San Jose a nyní by se údajně rád vrátil. Důvodem má být jeho žena Melinda, jež z hlavního kanadského města pochází a chce být blízko rodině.

29letý zadák má za sebou dlouhý a dramatický odchod z Ottawy, v níž strávil prvních devět sezón své hvězdné kariéry. V novém působišti se potýkal se zraněními, přesto ale odehrál 53 zápasů s úctyhodným ziskem 45 bodů. Dalších 16 pak přidal během play-off.
Ve hře je stále také jeho setrvání v Kalifornii. Rozhodnutí o dalším směřování by mělo padnout tento týden.
„Skutečností je, že se nyní Erik důkladně věnuje tomu, zda chce pokračovat v San Jose,“ řekl v sobotním pořadu Hockey Night in Canada insider Elliotte Friedman.
Titulní foto: Icon Sportswire

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -