- Reklama -

Chystají Kings megatrejdy?

- Reklama -

Fanshop týmu
Los Angeles se v této sezóně nedaří odlepit ode dna tabulky a není proto divu, že je spojováno s výměnami. Před Vánocemi byla nejčastěji skloňována jména obránce Jakea Muzzina a útočníka Tylera Toffoliho.
Elliotte Friedman ze stanice Sportsnet nedávno spojil devětadvacetiletého Muzzina s Pittsburghem, potenciální trejd však měl ztroskotat na požadavcích Králů. Ti údajně chtěli na oplátku vysoké draftové volby, což podle Dana Kingerského z Pittsburgh Hockey Now nebyli Tučňáci ochotni akceptovat.



Případná Toffoliho výměna zase naráží na jeden zásadní problém – šestadvacetiletý křídelník se v tomto ročníku trápí. Rodák ze Scarborough zaznamenal v prvních 37 zápasech pouhých šest gólů a případný zájemce by tak musel věřit v jeho comeback.
V minulých letech přitom pálil ostrou mnohem častěji  – v sezóně 2015/16 skóroval 31krát, loni 24krát.
Muzzin i Toffoli mají z aktuálních smluv platný ještě jeden další rok, po jehož konci se mohou stát nechráněnými volnými hráči. Prvně jmenovaný zatěžuje roční rozpočet částkou čtyř miliónů dolarů, druhý z nich pak sumou o 600 tis. vyšší.
Titulní foto: Icon Sportswire

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -