- Reklama -

Co s ním? Minnesotu trápí drahý forvard

- Reklama -

Minnesota nebyla spokojená s Matsem Zuccarellem a ráda by jej vyměnila. To však může být vzhledem k jeho kontraktu pekelně těžký úkol.
Generální manažer Bill Guerin po vypadnutí týmu z kvalifikačního předkola řekl, že mužstvo nebylo v tomto ročníku dostatečně dobré a že jsou na obzoru změny.

HOKEJOVÁ BOMBA: ROUŠKY NHL ZA PÁR KAČEK!.

Elliotte Friedman za stanice Sportsnet tvrdí, že Wild chtějí Zuccarella pro jeho slabé výkony vytrejdovat. Najde se ale celek, který bude chtít do svých řad 32letého útočníka s hodně tučnou smlouvou?
Kromě toho, že v ní má čtyři roky s cap hitem 6 miliónů dolarů, zahrnuje také klauzuli o nevyměnitelnosti.
Zuccarello odehrál v probíhajícím ročníku 65 zápasů s bilancí 15 branek a 22 asistencí.
Rodák z Osla strávil před angažmá ve „State of Hockey“  více než osm sezón v New Yorku.  V červenci 2019 skončila Zuccarellovi čtyřletá smlouva na 18 miliónů z března 2015. Wild tehdy nezaváhali a podepsali s norským forvardem pětiletý kontrakt na 30 miliónů dolarů.
Bude si Minnesota nyní rvát vlasy?

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -