- Reklama -

Columbus má dalšího forvarda z Ottawy

- Reklama -

Fanda NHL
Senators a Blue Jackets se dohodli na dalším obchodu.
Ottawa poslala do Columbusu útočníka Ryana Dzingela s volbou v sedmém kole draftu 2019 a výměnou získává forvarda Anthonyho Duclaira a dvě volby ve druhých kolech draftu (2020, 2021).


Za poslední dva dny se jedná o druhý trejd mezi těmito kluby. V pátek se z Ontaria do Ohia stěhoval centr Matt Duchene (podrobnosti trejdu ZDE).

Šestadvacetiletý Dzingel byl předchozí dvě utkání držen Senátory jako zdravý náhradník. Jelikož mu po této sezóně končí smlouva, bylo jeho jméno na trhu s hráči hojně skloňováno.

Illinoiský rodák, jehož cap hit činí 1,8 mil. dolarů, si letos stanovil se 44 body své osobní maximum. Stačilo mu k tomu odehrát 57 zápasů.
O tři roky mladší Duclair si v probíhajícím ročníku připsal za 52 utkání 19 bodů za 11 gólů a osm asistencí. V létě se může stát chráněným volným hráčem.



- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -