- Reklama -

Columbus podepsal smlouvu se svým borcem na oslabení

- Reklama -

Blue Jackets se dohodli na další spolupráci s chráněným volným hráčem Scottem Harringtonem. Šikovný obránce podepsal s klubem nový tříletý kontrakt s průměrným ročním platem 1,63 mil. dolarů.
Harrington je znám pro své defenzivní dovednosti, které upřednostňuje před ofenzivními výpady. V uplynulé sezóně odehrál 73 zápasů, v nichž nasbíral 17 bodů a blokoval 81 střel. Za Modrokabátníky naskočil také do všech 10 duelů play-off, ve kterých čtyřikrát asistoval.



26letý Kanaďan je v Columbusu pravděpodobně nejlepším hráčem na oslabení. Z pěti beků Blue Jackets, kteří jsou pravidelně nasazování na hru v početní nevýhodě, padá během jeho nasazení nejméně gólů.
Harringtonova kariéra začala na draftu 2011, kdy si jej ve druhém kole vybrali Penguins. V roce 2015 se dostal do Toronta v rámci trejdu s Philem Kesselem a o rok později se stěhoval do Ohia.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -