- Reklama -

Columbuský deník chtěl rozdávat masky plačícího Crosbyho. Na poslední chvíli vycouval

- Reklama -

Pittsburgh vede v sérii prvního kola play-off proti Columbusu už 2:0 a do Ohia tak vycestuje ve velké psychické výhodě. Plán na narušení pohody favorita ale kul deník Columbus Dispatch, který chtěl pro své čtenáře nedělního vydání přichystat netradiční bonus – přílohu v podobě masky plačícího Sidneyho Crosbyho.
Médium o svém kroku informovalo v pátek na oficiálním twitterovém účtu, posléze však tweet s vyobrazením masky odstranilo.
Kapitán Penguins byl na karikatuře vyobrazený se smutným obličejem a velkými slzami. „Noste tuhle masku během nedělního utkání,“ vyzýval deník příznivce Blue Jackets v nyní již smazaném tweetu.


V sobotu odpoledne pak redaktor Dispatch Aaron Portzline informoval o tom, že se deník rozhodl tento záměr nerealizovat. Podle webových stránek stanice NBCSN se bál reakce fanoušků.
„Reagujeme na odezvu (fanoušků) a masku tisknout nebudeme,“ nechal se slyšet editor Alan Miller.


Crosbyho doprovází pověst uplakánka již několik let. V roce 2012 jej philadelphský hokejový analytik Chris Therien osočil, že „pro potrestání soupeře je schopen brečet a kňučet celý zápas“. K tomu Therien dodal, že Crosbyho umlčí jen dětský dudlík.
Naposledy se do lídra Tučňáků pustil majitel Ottawy Eugene Melnyk. Devětadvacetiletého útočníka nazval ufňukánkem a zároveň peskoval ligu za její vlažný přístup ke Crosbyho faulům. O případu jsme informovali ZDE.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -