- Reklama -

Connor McDavid byl před restaurací provokován několika "fanoušky". Ať se podívají do zrcadla, radí McLellan

- Reklama -

Trenér Edmontonu se zastává své hvězdy Connora McDavida, kterého nedávno provokovala skupina  individuí nemístnými poznámkami.
Todd McLellan reagoval na video, které bylo umístěno na internet a jenž zachycuje mladého kapitána Edmontonu Connora McDavida vycházet z restaurace se svojí rodinou. Následovalo je několik provokatérů.

„Neviděl jsem to, ale pokud bych byl fanoušek, on by byl tím posledním, koho bych provokoval,“ prohlásil McLellan. „Dává naší komunitě všechno co může a teď nemluvím jen o záležitostech na ledě,“ dodal zkušený trenér.
McLellan zmínil i pravidelnou McDavidou podporu místních charitativních organizací. Směrem k výtržníkům pak prohlásil, že by si sami měli uvědomit, jak díky videu teď vypadají.
„Vždycky sedím v jídelně a ptám se kluků, co budou onen den dělat. Connor každý druhý den řekne, že jde do nemocnice, že ty děti prostě musí navštívit, nebo něco podobného. Ti jedinci, kteří se rozhodli ho provokovat, by se měli podívat do zrcadla,“ řekl McLellan.
McDavid v pondělí odmítl celou situaci komentovat.

„Upřímně, nebyla to tak velká věc a nebudu k tomu nic říkat. Tento víkend jsem tu měl rodiče, takže bylo hezké se s nimi projít po Edmontonu. Už tu několikrát byli, ale teď jsem je nějakou dobu neviděl. Chyběli mi a byl jsem šťastný, že je mám ve městě,“ nechal se slyšet kapitán Edmontonu.

- Reklama -

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -