- Reklama -

Dahlin: Play-off bude naše

- Reklama -

Rasmus Dahlin cítí šanci.
19letý obránce ve službách Sabres věří, že v nadcházející sezóně ukončí Buffalo nejdelší sérii bez play-off v NHL.
„Vyvíjím na sebe víc tlaku. Budeme vítězným týmem a dostaneme se do vyřazovacích bojů,“ řekl mladý talentovaný Švéd Johnu Wawrowovi z agentury AP.



Mužstvo od Niagárských vodopádů proniklo do bojů o Stanley Cup naposledy v roce 2011 – Dahlinovi tehdy bylo pouhých 11 let.

V minulém ročníku skončilo Buffalo jako pátý nejhorší celek v lize a to navzdory tomu, že měli ze startu bilanci 17-6-2.

„Na začátku sezóny jsme hráli tak skvěle, že nás konečný výsledek frustroval. Věděli jsme, jak dobře dokážeme hrát. Ano, máme nakročeno k něčemu dobrému,“ pokračoval mladý Seveřan.
Zatímco mančaft se trápil, Dahlin pokračoval ve senzačních výkonech, když nasbíral celkem 44 bodů.
„Cítím se více připravený, vyzrálejší. Po jednom roce zkušeností už vím, co mě nyní čeká. Jsem v tomto směru mnohem více v pohodě,“ dodala jednička loňského draftu.
Postup do play-off nebude pro Sabres v našlapané Atlantické divizi snadnou záležitostí. Tampa Bay, Toronto a Boston jsou tradičními favority a Florida má po zisku Sergeje Bobrovského namířeno hodně vysoko.
Fanda NHL

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -