- Reklama -

Dallas hledá společnou řeč se svou Star

- Reklama -

Generální manažer Dallasu Jim Nill prozradil, že by rád podepsal novou smlouvu s Tylerem Seguinem ještě před začátkem příští sezóny. Šestadvacetiletý hvězdný útočník vstoupí na podzim do posledního roku své šestileté smlouvy na 34,5 mil. dolarů.
„Doufám v to, ale už nyní říkám, aby lidi nepanikařili, pokud by se to nestihlo,“ svěřil se Nill Marku Stepneskému z oficiálních ligových stránek.


Kšiltovky a čepice NHL, které musíš mít? Klikni ZDE


Seguin, který se může stát příští rok nechráněným volným hráčem, mohl začít jednat o novém kontraktu od 1. července. V zámoří se odhaduje, že rodák z Ontaria požaduje lukrativní dlouholetou smlouvu, což rozhovory o další spolupráci prodlužuje.
„Nejdůležitější podle mě je, abychom měli dobrou sezónu…Pokud nebudeme, počkáme si na jeho výkony a od nich se odrazíme,“ pokračoval Nill, jehož čekají ještě složitá vyjednávání.
Z TÁBORA STARS: Janmark pokračuje v Dallasu
Seguin v uplynulém ročníku poprvé v kariéře překonal 40gólovou metu a se 78 body v 82 zápasech zaostal jen o šest bodů za svým osobním maximem ze sezóny 2013/14.
Celkem naskočil v NHL do 590 utkání s bilancí 229 gólů a 276 asistencí. Kromě Dallasu hrál také za Boston, který jej v roce 2010 draftoval z celkového druhého místa. O rok později s ním získal Stanley Cup.

VELKÁ LETNÍ SOUTĚŽ PRO NAŠE ČTENÁŘE: OTÁZKA ZDE

Titulní foto: Lisa Gansky

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -