- Reklama -

Další den, další pes. Atkinson hattrickem popravil Montreal a potěšil fanynku

- Reklama -

Včera jsme vás informovali o tom, že branka ottawského Bobbyho Ryana přinesla jednomu šťastnému fandovi štěně, a jen o pár hodin později je tu další podobný příběh. V hlavní roli se tentokrát představil útočník Columbusu Cam Atkinson. Ten se na výhře Blue Jackets nad Montrealem v poměru 5:2 podílel svým třetím hattrickem v kariéře.


Sledujte NHLnews také na Facebooku a Twitteru.


Scénář tohoto „psího“ příběhu byl velmi podobný. Mladá fanynka si na předzápasové rozbruslení přinesla ceduli s nápisem, že dostane od svého táty psa, pokud na její narozeniny Cam Atkinson vstřelí gól. No a útočník svůj úkol splnil hned třikrát. Tuhle výzvu zkrátka nemohl nechat jen tak.
„Viděl jsem ten transparent pro Bobbyho Ryana. Tak doufám, že tentokrát se bude pes jmenovat po mně,“ říkal s úsměvem střelec večera, který zaokrouhlil počet svých letošních bodů na třicet (16+14). Na dotaz, zda by děvče nemělo dostat psy hned tři, odpověděl: „Nevím. Uvidíme, jak štědří budou její rodiče.“


Když Brandon Saad minutu před koncem střelou do prázdné branky upravil skóre na 4:2 pro Columbus, zdálo se, že na hattrick bude muset Atkinson zapomenout. Opak byl ale pravdou. Pětadvacet vteřin před závěrečnou sirénou napálil hrdina dne do sítě Dubinskyho přihrávku a dal tak výsledku definitivní podobu.
Na všechny tři branky mu přihráli Brandon Dubinsky a Boone Jenner. Blue Jackets tak zvítězili poprvé za poslední čtyři zápasy. Atkinson nezapomněl po utkání poděkovat Craigu Hartsburgovi, který vedl tým při absenci hlavního kouče Johna Tortorelly. Ten se stále zotavuje ze zlomeniny žeber, kterou utrpěl na tréninku při srážce s René Bourquem.
„Bylo od něho hezké, že naši lajnu poslal na led,“ ocenil příležitost zkompletovat hat-trick. „Je skvělé, že jsme našli cestu k vítězství a potěšili naše fanoušky před pauzou pro All-Star Game,“ dodal Atkinson.
Foto: Twitter Columbus Blue Jackets

- Reklama -
Roman Blaha
Senior hockey writer at nhlnews.cz. Teacher, speaker, father of two. Vancouver 2010 volunteer. Best hockey ever: Canada Cup '87. Favourite players: Wayne Gretzky, Steve Yzerman.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -