- Reklama -

Další do party. Flyers získali gólmana z Vancouveru

- Reklama -

Fanshop týmu
Bizarní příběh v brankovišti Philadelphie nebere konce. Flyers si stáhli z waiver listiny Canucks brankáře Mikea McKennu, který se do Vancouveru dostal v rámci nedávného trejdu s Ottawou (čtěte ZDE).
Pětatřicetiletý Američan se může stát už sedmým hráčem, jenž se od října postaví do brány pensylvánského celku. Naposledy potřebovalo sedm gólmanů v jednom ročníku Los Angeles v sezóně 2007/08.

Důvodem nové akvizice je zranění Michala Neuvirtha, kterého trápí potíže v dolní části těla. Jeho stav se posuzuje na denní bázi. Kvůli zdravotním problémům chybí také Brian Elliot a Anthony Stolarz.
Kromě tří výše zmíněných mužů v masce, hájili v aktuálním ročníku svatyni Letců také Calvin Pickard, Carter Hart a Alex Lyon.
McKenna letos odchytal za Senators 10 duelů, v nichž kryl 89,7 procenta střel.



- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -