- Reklama -

Další hráč útočí na NHL. Neochránili jste mě, osočuje ligu

- Reklama -

Fanda NHL
Veřejnosti se připomněl další hokejista, který obviňuje NHL ze svých zdravotních potíží. Do boje proti bohaté soutěži se vydal i bývalý obránce Bryan Berard. O případu informuje portál TMZ.
Dnes jednačtyřicetiletý rodák z Rhode Island žaluje ligu za to, že jej neochránila před opakovanými zraněními hlavy. Ty mu měly údajně způsobit vážné problémy, se kterými se potýká i po ukončení kariéry.
První muž draftu 1995 viní NHL, že pěstní souboje a násilí v zápasech glorifikuje a získává z nich „miliardy dolarů“. Berard, jenž o sobě tvrdí, že utržil minimálně pět otřesů mozku, žádá ligu o přehodnocení postojů. Soutěž by tak měla upřednostnit zdraví hráčů před profitem.
Fanda NHL
NEPŘEHLÉDNĚTE: Někdejší tvrďák Carcillo se nemůže smířit se současným stavem NHL
Berard brázdil ledy National Hockey League v letech 1996 až 2008, když postupně vystřídal dresy Islanders, Toronta, Rangers, Bostonu, Chicaga a Columbusu.
Ve snaze pokořit svého bývalého zaměstnavatele navíc není v žádném případě sám. Součástí nadcházejícího soudního řízení proti NHL bude více než sto hokejistů.

VELKÁ LETNÍ SOUTĚŽ PRO NAŠE ČTENÁŘE: OTÁZKA ZDE

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -