- Reklama -

Další odchody Slováků z NHL. Na farmu putují hned dva

- Reklama -

S prvními týmy NHL se rozloučili další dva Slováci. Z kempů na farmy putují gólman Patrik Rybár (Detroit) a obránce Michal Čajkovský (Carolina).
Nutno podotknout, že v obou případech se jedná o očekávaná stěhování.

NEPŘEHLÉDNĚTE: Rozhodnuto. Filip Zadina putuje na farmu




Čtyřiadvacetiletý Rybár opouští Red Wings po jednom odchytaném zápase v přípravě. Sezónu začne v záložním celku Grand Rapids Griffins (AHL), kde se bude v bráně střídat s Finem Harrim Säterim. V Detroitu mezitím zůstane zkušený tandem Jimmy Howard-Jonathan Bernier.
Šestadvacetiletý Čajkovský, který podepsal tento týden s Hurricanes roční dvoucestný kontrakt, zamířil do týmu Charlotte Checkers (AHL). V přípravě odehrál dvě utkání se ziskem jednoho gólu.
Očekává se, že v případě zranění některého z beků v Carolině, bude Čajkovský jednou z prvních voleb na povolání jako náhrada.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -