- Reklama -

Další předsezónní suspendace. Watson byl potrestán stopkou na 27 zápasů

- Reklama -

Fanshop týmu
Útočník Predators Austin Watson byl vedením ligy suspendován na celé preseason a prvních 27 utkání nového ročníku. Důvodem je domácí násilí, za které byl letos v červnu zatknut policií.
Komisionář Gary Bettman se k trestu uchýlil po vlastním vyšetřování a slyšení s Watsonem. NHL považuje hokejistovo chování za neslučitelné s prosazovanými hodnotami.
„NHL přísně dbá na to, aby toto a podobné chování nemohlo být a nebylo tolerováno,“ uvedl Bettman v oficiálním prohlášení.


NEPŘEHLÉDNĚTE: Devět hráčů, z nichž by se mohli stát v NHL kapitáni
Hráčská asociace NHLPA se proti rozhodnutí Watsonovým jménem odvolá.
V září se jedná už o druhou suspendaci udělenou některému z hráčů během offseason. Na začátku měsíce byl za porušení podmínek antidopingového programu NHL a NHLPA vyřazen na 20 zápasů obránce Vegas Nate Schmidt (čtěte ZDE).
Fanda NHL

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -