- Reklama -

Další problém pro Neuvirtha

- Reklama -

Pro fanoušky Flyers se vlastně jedná o rutinní zprávu. Gólman Michal Neuvirth je opět zraněný. Informaci po předchozích spekulacích novinářů a fanoušků v sobotu potvrdil generální manažer Philadelphie Ron Hextall.
Podle Hextalla vynechá třicetiletý rodák z Ústí nad Labem nějaký čas kvůli problémům se slabinami, které si přivodil během pátečního tréninku.
NEPŘEHLÉDNĚTE: Karlsson promluvil. A na Senators to nehází dobré světlo





Neuvirth se potýkal se zdravotními potížemi i minulý ročník, v dubnu pak musel podstoupit operaci bederního kloubu. V sezóně 2017/18 odchytal za Letce 22 zápasů s bilancí 9-7-3, úspěšností zákroků 91,5 % a průměrem 2,6 inkasovaného gólu na zápas.
Pro závěr přípravného období budou mít Flyers k dispozici trojici gólmanů Brian Elliott, Carter Hart a Anthony Stolarz.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -