- Reklama -

Další rána pro Sharks. Kvůli suspendaci přišli o jednoho z lídrů

- Reklama -

San Jose se bude muset v sobotním pokračování série proti Vegas obejít bez svého klíčového útočníka Evandera Kanea. Šestadvacetiletému Kanaďanovi byla Oddělením hráčské bezpečnosti NHL udělena jednozápasová suspendace.
Trest je odpovědí na zákrok z úvodního duelu, v němž vancouverský rodák nebezpečně krosčekoval forvarda Golden Knights Pierre-Édouarda Bellemara. Ten musel zápas opustit a vrátil se do něj až na posledních 11 minut. Kane byl za faul vyloučen do konce klání.


Sharks přešli v prvním kole play-off hladce přes Anaheim, s nímž neztratili ani jedno utkání. V prvním střetnutí s Vegas však schytali debakl 0:7 (čtěte ZDE).
Kane patřil doposud mezi opory Kaliforňanů, když v dosavadních pěti zápasech vyřazovacích bojů vstřelil tři góly a přidal jednu asistenci.
Titulní foto: xelipe/flickr.com

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -