- Reklama -

Další rány pro Penguins

- Reklama -

Lavina zranění se dál valí na Pittsburgh. Klub ve čtvrtek oznámil, že obránce Justin Schultz a útočník Nick Bjugstad se potýkají s dlouhodobými zdravotními problémy.
27letý Bjugstad, který vynechal pro zranění dolní částí těla poslední tři zápasy, vynechá minimálně osm týdnů.



O dva roky starší Schultz si zase přivodil újmu během středečního tréninku. Také jej trápí potíže v dolní části těla. Přesná doba léčby zatím nebyla zveřejněna.
Penguins jsou již bez kapitána Sidneyho Crosbyho a zadáka Krise Letanga. V tomto ročníku jim navíc už chyběli Jevgenij Malkin, Patric Hörnqvist či Bryan Rust.
Schultz naskočil v aktuální sezóně do 21 duelů, v nichž vstřelil dvě branky a přidal šest asistencí. Bjugstad se představil pouze v 10 utkáních se ziskem jednoho gólu.
Navzdory komplikacím se Tučňáci stále drží na pozicích zaručujících postup do play-off.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -