- Reklama -

Další Žralok z Česka! San Jose se upsal čáslavský rodák

- Reklama -

San Jose Sharks podepsali roční kontrakt s českým útočníkem Lukášem Radilem. Informaci v úterý zveřejnil generální manažer Doug Wilson.
Sedmadvacetiletý rodák z Čáslavi letos strávil svou třetí sezónu v dresu Spartaku Moskva (KHL). V tomto ročníku si připsal v 51 odehraných zápasech 38 bodů za 16 gólů a 22 asistencí.


Pardubický odchovanec se objevil na nedávných zimních hrách a Českou republiku reprezentoval také na loňském mistrovství světa.
„Cítíme, že jeho hra dobře zapadne do našeho systému. Jsme nadšení, že jej příští sezónu můžeme přivítat v San Jose,“ citují Wilsonova slova oficiální klubové stránky.
Před angažmá v KHL odehrál 193 cm vysoký forvard osm sezón v Pardubicích, s nimiž získal v roce 2012 titul mistra extraligy.
Titulní foto: Icon Sportswire

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -