- Reklama -

Děsivý okamžik v NHL. Boychuk dostal ránu bruslí do obličeje

- Reklama -

Obránce Islanders Johnny Boychuk opustil úterní duel s Montrealem předčasně poté, co jej zasáhla soupeřova brusle do obličeje.
K drsně vypadajícímu incidentu došlo uprostřed třetího dějství, kdy jej před vlastním brankovištěm udeřil padající forvard Artturi Lehkonen.
Boychuk se začal ihned zmítat v bolestech a s rukavicemi na tváři se odebral do kabin. Podle Erica Engelse ze stanice Sportsnet bylo zasaženo jeho oko.

Nové kousky! Buď fandou i po setmění


Hlavní kouč Newyorčanů Barry Trotz po utkání uvedl, že zatím nemá k bekovu stavu bližší informace.
„Doufám, že bude OK. Každopádně to bylo hrozivé,“ řekl novinářům Ostrovan Anders Lee. „Tohle nevidíte rádi. Ale můžete k tomu rychle přijít. Samozřejmě teď na něj všichni myslíme.“
36letý Boychuk, jenž obdržel řeznou ránu i v minulém ročníku, odehrál v aktuální sezóně 63 zápasů se ziskem 11 bodů. Jedná se o jeho šestý rok v organizaci Isles.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -