- Reklama -

Detroit si upsal překvapení letošního draftu

- Reklama -

Obránce Moritz Seider podepsal tříletou nováčkovskou smlouvu s Detroitem, který jej letos draftoval překvapivě už z šestého místa.
18letý Němec byl tento rok druhým nejvýše draftovaným Evropanem, když se před něj dostal pouze Fin Kaapo Kakko. Pořadí si připomeňte ZDE.


Seider, který je prvním německým zadákem vybraným na přehlídce talentů v prvním kole, působil minulou sezónu v DEL, kde hájil barvy Mannheimu. Ve 29 zápasech vstřelil dva góly a přidal čtyři asistence. V květnu reprezentoval svou vlast také na mistrovství světa, kde vsítil dvě branky.
„Vypadá jako hráč, který může být bekem do první čtyřky a jenž vám pomůže vyhrávat zápasy,“ okomentoval novou akvizici generální manažer Red Wings Jeff Blashill. „Stane se obráncem pro první pár? Uvidíme. Vše ukáže čas. My jsme potřebovali velkého, efektivního a rozumného zadáka a tím on je.“

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -