- Reklama -

Detroit ztratil nejlepšího zadáka

- Reklama -

Obránce Red Wings Danny DeKeyser absolvoval v úterý operaci zad a týmu by měl podle aktuálních předpokladů chybět až do konce ročníku.
29letý Američan se zranil 22. října a v posledních 27 kláních nehrál. Do té doby stihl naskočit do osmi duelů se ziskem čtyř asistencí.

Originální dárky NHL za pár kaček? Tohle je pro vás!


„Když je zdravý, tak je našim nejlepším bekem a myslím si, že je i jedním z nejpodceňovanějších zadáků v celé lize. Na náš tým má obrovský vliv,“ litoval ztráty hlavní kouč Jeff Blashill.
Detroit také umístil v úterý na listinu zraněných hráčů obránce Jonathana Ericssona. Z farmy byl již povolán Brian Lashoff.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -