- Reklama -

Devils jsou připravení smlouvat o své největší hvězdě

- Reklama -

Dny Taylora Halla v New Jersey mohou být sečteny.
Klub začal naslouchat nabídkám na výměnu, která by poslala hvězdného forvarda jinam.

BLACK FRIDAY! Produkty NHL se slevou až 30 %

O zájmech Devils informoval insider Pierre LeBrun, který zároveň dodal, že trejd není samozřejmostí. Generální manažer Ray Shero, který se na začátku listopadu sešel s Hallovým agentem, je ale nyní údajně připraven na nabídky.
28letý Kanaďan, který se může stát příští léto nechráněným volným hráčem, se nachází v závěrečném roce sedmiletého kontraktu na 42 mil. dolarů.
Shero přitom v březnu uvedl, že neexistovala žádná šance, aby držitele Hart Trophy ze sezóny 2017/18 při poslední uzávěrce přestupů vyměnil.
Změnu v jeho myšlení však odstartoval nezdařilý úvod ročníku, v němž se Ďáblové aktuálně nachází na předposledním místě Východní konference.
Bídný podzim přichází paradoxně po čilé offseason, během níž mančaft získal P.K. Subbana, Nikitu Guseva a na draftu Jacka Hughese.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -