- Reklama -

Devils mají další důležitý podpis

- Reklama -

New Jersey a chráněný volný hráč Will Butcher se vyhnuli arbitráži, kdy se dohodli na novém tříletém kontraktu s průměrnou roční hodnotou 3,73 mil. dolarů.
24letý obránce byl draftován Coloradem v roce 2013 v pátém kole. S Avs ale smlouvu nikdy nepodepsal a po úspěšném tažení v NCAA na University of Denver si plácl před sezónou 2017/18 s Ďábly.


Rodák z Wisconsinu zaujal hned v prvních dvou profesionálních ročnících. Jako nováček nasbíral v 81 utkáních 44 bodů a ve skvělých výkonech pokračoval i v uplynulé sezóně, když odehrál 78 zápasů se ziskem 30 bodů.
Za své představení byl letos považován mnohými žurnalisty za nejlepšího beka newarského celku.
New Jersey zažívá horké offseason, v rámci něhož získalo několik hvězdných posil. Nejnověji oznámilo akvizici Rusa Nikity Guseva (čtěte ZDE).
Fanda NHL

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -