- Reklama -

Do NHL míří další Reichel. Kristian se upsal Winnipegu

- Reklama -

Útočník Kristian Reichel podepsal jako volný hráč dvouletou nováčkovskou smlouvu s Winnipegem. Informaci přinesl jako první portál capfriendly.com.

HOKEJOVÁ BOMBA: Roušky NHL za pár kaček!

22letý syn Roberta Reichla působil v uplynulých dvou sezonách na farmě Jets v Manitobě. Celkem za dva roky v AHL zaznamenal v 94 utkáních 27 bodů za 14 gólů a 13 přihrávek.
Litvínovský odchovanec zamířil do zámoří před sezónou 2017/18, načež strávil rok v juniorské WHL.


„Jsem rád, že to takhle dopadlo, že i přesto, že mě nikdo nedraftoval, tak mi dal Winnipeg šanci. Teď doufám, že mě to posune dál v mé kariéře a budu zase kousek blíž k NHL. Je to odměna za tu dřinu a teď vím, že to mělo smysl,“ citoval Kristiana klubový web Vervy Litvínov.
Jeho otec Robert hrál v NHL za Calgary, New York Islanders, Phoenix a Toronto. S 630 body za 252 branek a 378 asistencí z 830 duelů je třináctým nejproduktivnějším Čechem v historii ligy. V 70 utkáních play off přidal bývalý centr 31 bodů za osm gólů a 23 přihrávek.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -