- Reklama -

Do sestavy Pens by se brzy měli vrátit Malkin, Määtä a Daley

- Reklama -

Jevgenij Malkin je podle svých slov blízko návratu do sestavy Pittsburghu. Ruský útočník je mimo hru od 15. března kvůli zranění v horní části těla.
„Snažím se dělat to nejlepší a každý den se cítím lépe,“ prozradil o svém zdravotním stavu Malkin, jenž si v sezoně připsal 72 bodů (33+39) v 62 zápasech.
Tučňákům do konce základní části zbývají odehrát dva duely – v sobotu na ledě Toronta a o den později v Madison Square Garden proti New Yorku Rangers.
„Pokud budu cítit, že budu moc do posledního mače nastoupit, případně do obou, pak to udělám. Je těžké to říct, ale pokusím se o to. Jestli to nepůjde, připravím se na play-off,“ prohlásil rodák z Magnitogorsku.


Sledujte NHLnews také na Facebooku a Twitteru.


„Chceme, aby se do sestavy vrátil stoprocentně uzdravený, zacházíme s ním opatrně. Podle mě letos odehrál slušnou porci utkání. Nebojíme se, že by musel hledat ztracenou formu. Věříme, že se do hry vrátí naplno a bude pro nás klíčovým hráčem,“ tvrdí optimisticky trenér Pens Mike Sullivan.
Sestavu Pittsburghu by měl brzy doplnit i finský obránce Olli Määtä, který kvůli poranění ruky zmeškal čtyřiadvacet soubojů v řadě.
Zranění kolena zase ze hry na dvacet zápasů vyřadilo dalšího beka Trevora Daleyho.
Kvůli vyhřezlé krční ploténce se Penguins budou muset v play-off obejít bez Krise Letanga (více ZDE).
„Byli bychom rádi, kdyby všichni naši hráči už mohli nastoupit, pokud to bude možné. Ke všem přistupujeme velmi opatrně. Až budeme cítit, že jsou připravení, vrátí se do sestavy. Takto postupujeme se všemi hráči, kteří se vrací po zranění, a budeme v tom pokračovat,“ uzavírá Sullivan.

- Reklama -
Jan Kadeřábek
Narozen v roce 1993. Absolvent bakalářského oboru Marketingová komunikace a PR na FSV UK. V současnosti studuju žurnalistiku, první ročník magisterského oboru. O hokej se zajímám od 8 let. Díky dlouholetému zájmu o NHL jsem se rozhodl napsat bakalářku na téma „Marketing NHL v letech 2005–2015“. Kanadsko-americká soutěž mě fascinuje především svou úžasnou historií. Aktivně se věnuji karate a běhu, rád čtu a jsem velkým fanouškem rockové hudby, především Guns N‘ Roses, Bruce Springsteena, Rolling Stones, U2, Kiss, Bon Jovi a dalších. Jsem autorem knihy Guns N' Roses: Příběh nejslavnějšího turné, která vyšla v září 2016. Publikace se zabývá nejúspěšnějším obdobím kapely, roky 1989 až 1994.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -