- Reklama -

Dobrák Price. Montrealský gólman potěšil malého fanouška, který přišel o mámu

- Reklama -

V NHL je běžně zvykem, že se hokejisté významně angažují v charitativní činnosti. Někteří v tom vynikají ještě více, než ostatní. Jedním z těch, kdo pravidelně ukazují, že mají srdce na správném místě, je montrealský brankář CAREY PRICE.



Ten se osobně setkal s malým Andersonem, kterému nedávno zemřela máma na rakovinu. Ještě před tím maminka chlapci slíbila, že udělá všechno pro to, aby se mohl potkat se svým idolem, kterým je právě Carey Price.
Fanshop týmu
Tento slib bohužel splnit nestihla. Chlapec se ale se svým hrdinou nakonec setkal. Anderson sledoval trénink Habs před utkáním v Torontu, oblečen do dresu Canadiens s číslem jednatřicet a jmenovkou Price. Když za ním po tréninku brankář přišel, neubránil se chlapec slzám.
A nutno podoknout, že Price toho udělal mnohem víc, než bývá při takových setkáních obvyklé. Nikam nespěchal, věnoval chlapci dvě podepsané hokejky, podepsal se mu na dres, ochotně se s ním fotil. Především ho ale dlouze objal. Bylo to krásné gesto, které v chlapci a jeho rodině zanechalo hlubokou stopu.


Chtěla bych sdílet tohle video mého synovce Andersona, který se setkal se svým idolem Careym Pricem, napsala chlapcova teta Tammy Whiteheadová na Facebook.
„Minulý rok, když jeho máma umírala, mu slíbila, že udělá všechno, aby si mohl splnit tento sen. Bohužel odešla dřív, než k tomu došlo. Ale díky několika úžasným přátelům jsme byli schopni zorganizovat návštěvu ranního tréninku,“ dodala.
„Carey Price je prostě třída. Nedokážu ani vyjádřit, jak moc to pro Andersona znamená. Jsme tomuto úžasnému člověku navždy vděčni,“ napsala závěrem teta Tammy.

- Reklama -
Roman Blaha
Senior hockey writer at nhlnews.cz. Teacher, speaker, father of two. Vancouver 2010 volunteer. Best hockey ever: Canada Cup '87. Favourite players: Wayne Gretzky, Steve Yzerman.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -