- Reklama -

Draisaitl: Oilers jsou příliš dobří na to, aby nepostoupili do play-off

- Reklama -

Fanda NHL
Leon Draisaitl je před novou sezónou NHL optimistou. Útočník Oilers sází na to, že jeho tým nezopakuje bídný výsledek z posledního ročníku.
„Věřím, že jsme příliš dobrým mančaftem na to, abychom se nezúčastnili play-off,“ cituje slova dvaadvacetiletého Němce Mike Zeisberger z portálu nhl.com. „Chceme dosáhnout play-off a věřím, že na to máme. Nyní je na hráčích, aby se předvedli.“
Edmonton byl přitom jedním z největších zklamání uplynulého hokejového roku. Po úspěšné sezóně 2016/17, kdy Olejáři dosáhli stobodové mety a bojovali o Stanley Cup, vyhráli loni jen 36 zápasů a skončili jako devátý nejhorší celek soutěže.
Fanshop týmu
Samotný Draisaitl má za sebou solidní ročník, v němž nasbíral úctyhodných 70 bodů (25+45). Od posledního klubového debaklu se však nedistancuje.
Z TÁBORA OILERS: Noční můra Andreje Sekery. Slovenský bek se potýká s devastujícím zraněním
„My, hráči, musíme vzít zodpovědnost na sebe a odvést na ledě maximum,“ pokračoval šikovný forvard. „Minulý rok jsme nebyli týmem, kterým jsme nyní, nebo kterým jsme chtěli být. (…) Nesmíme dopustit, aby se sezóna jako ta minulá opakovala.“
A jak bude vypadat příští jaro v Albertě podle vás? Vyjádřete se v anketě nebo komentářích níže.

VELKÁ LETNÍ SOUTĚŽ PRO NAŠE ČTENÁŘE: OTÁZKA ZDE

Anketa NHLnews:


Titulní foto: Icon Sportswire

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -