- Reklama -

Dresy NHL pro letošní All Star Game odhaleny, fanoušky ale příliš nenadchly

- Reklama -

Vedení NHL v pátek oficiálně představilo nové dresy pro letošní All Star Game, která se bude konat 25. ledna v Nationwide Areně v Columbusu. Nutno podotknout, že poměrně netradiční design výstroje, jenž pochází z dílen Reeboku, fanoušky příliš nenadchnul, o čemž svědčí také řada nelichotivých příspěvků na sociálních sítích.
Dresům v černé a bílé barvě dominuje velké chromované logo NHL na prsou a výrazné, svítivě zelené grafické prvky. Zelenou obrubou budou orámována i čísla dresů a límeček, v jehož výstřihu je umístěno menší logo soutěže. Na levém rameni je umístěn nápis ALL-STAR a na pravé paži najdeme emblém této akce, který letos nahrazuje loga týmů konkrétních hráčů.
Design výstroje s chromovými a kontrastně zelenými prvky ale není zase tak překvapivou novinkou. Modelovou řadu využívající podobné kombinace barev a materiálů představilo návrhářské studio Design Group Reebok už v nabídkovém katalogu z loňského roku.
„Identické barvy (neonově zelená a chrom) nenajdete na dresech žádného týmu NHL a oba odstíny se navíc výborně doplňují se základní bílou a černou barvou. Díky výrazným prvkům a celkovému grafickému zpracování působí nové dresy energickým, kompaktním a moderním dojmem, což upoutá vaši pozornost,“ říká šéfdesignér Reeboku pro NHL Dominic Fillion.
Nicméně i přes odvážný a originální design se nové dresy u značné části hokejové veřejnosti nesetkaly se zrovna vřelým přijetím. Podle některých diskutérů na Twitteru se trikoty hodí spíše pro motokros nebo fotbal a to jsou ještě příspěvky patřící k těm umírněnějším. Ovšem jestli je grafická stránka dresů pro All-Star Game 2015 skutečně takovým propadákem asi zjistíme až poslední lednovou neděli, kdy hvězdy NHL nastoupí na led.
Jistou účast v prestižním utkání měla od minulého týdne jen šestice hráčů, volená přímo fanoušky, kterou tvoří pět hokejistů Chicaga Blackhawks – útočníci Patrick Kane a Jonathan Toews, obránci Duncan Keith a Brent Seabrook a gólman Corey Crawford. Jediným hráčem mimo soupisku Chicaga je v tomto hlasování útočník Buffala Sabres Zemgus Girgensons.
Dalších 36 jmen nominovaných do týmů All-Star oznámilo vedení soutěže v sobotu. K hvězdám NHL se připojila i šestice nováčků, kteří se sice nezúčastní hlavního zápasu, ale budou přítomni na sobotních dovednostních soutěžích, které jsou součástí víkendového programu All Star Game 2015.
Foto: Icon Sportswire

- Reklama -

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -