- Reklama -

Dřív jsem se neuměl vyrovnat s tlakem, řekl Duchene při svém představení v Nashvillu

- Reklama -

Fanshop týmuJedno z nejžhavějších zboží letošního volného trhu dorazilo na své místo určení. Útočník Matt Duchene se představil fanouškům v Nashvillu. Na začátku července podepsal s Predátory sedmiletou smlouvu na osm milionů dolarů ročně.
O zájmu Nashvillu o Duchena se psalo již několik let. Sám kanadský centr se je nesnažil vyvrátit. Do hlavního města country hudby se však dostal až po zastávkách v Ottawě a Columbusu.
„Je to neskutečné, mluvili jsme o tom tolik let. Chceme tady zapustit své kořeny. Vždycky jsme si mysleli, že zde je to správné místo pro naši rodinu. Teď se snažíme vyřešit všechny věci, aby na začátku sezony bylo už vše zařízené a v pohodě,“ vyprávěl rodák z Haliburtonu, který bude v Nashvillu oblékat dres s číslem 95.


Kanaďan je natěšený na novou výzvu. V útoku Preds se potká se skvělými forvardy jako Filipem Forsbergem, Viktorem Arvidssonem nebo Mikaelem Granlundem. Není pochyb, že bude usilovat o klíčovou roli.
„Na soupisce rozhodně není nouze o talent. Skvělí hráči nejsou jenom v prvních dvou řadách. Díky tomu, že jsem dlouho hrál za Colorado, které hraje ve stejné divizi, měl jsem možnost zjistit o Nashvillu a jeho týmu mnoho,“ nechal se slyšet Duchene.
Podle svých slov je někdejší útočník Columbusu připraven na tlak, který na sebe po posledním podařeném ročníku (70 bodů) vytvořil. „Postupem času jsem se naučil s tím vyrovnat, trošku se uklidnit. Když jsem byl mladý, byla to asi moje největší chyba, že jsem si vždy připouštěl tlak až příliš moc. Tento klub udělal strašně moc pro to, aby mě získal a já mu chci tuto důvěru splatit,“ řekl Duchene.
Titulní foto: Icon Sportswire

- Reklama -

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -