- Reklama -

Drsný návrat. Mrázek musel v Detroitu střídat, k tomu měl spor s trenérem

- Reklama -

Petru Mrázkovi se jeho návrat do Detroitu, odkud byl v únoru vytrejdován, hrubě nevydařil.
Red Wings nastříleli Philadelphii s Mrázkem v bráně během úvodní desetiminutovky druhé třetiny tři góly a donutili českého gólmana odejít do kabin. Příležitost tak opět dostal jeho náhradník Alex Lyon.
Šestadvacetiletý rodák z Ostravy, jehož příchod do Pensylvánie měl vyřešit brankářskou krizi, musel být vystřídán podruhé za poslední tři utkání.


Zámořská média zaujal i samotný Mrázkův odchod, při němž se obořil na kouče Flyers Davea Hakstola.


Michiganský celek se nakonec radoval z vítězství 5:4 po nájezdech. Asistenci si připsal Martin Frk a za poražené Jakub Voráček.
Angažování Mrázka se zatím Philadelphii, která bude s největší pravděpodobností bojovat o Stanley Cup, příliš nevyplácí. Před úterním duelem měla nová posila úspěšnost zákroků pouhých 88,8 procent a průměr 3,14 obdržených gólů na zápas.
Titulní foto: Icon Sportswire

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -