- Reklama -

Druhý tým NHL v Texasu? Majitel Bruins souhlasí

- Reklama -

Fanda NHLZámořské lize NHL stále rostou zisky. Loni se úspěšně rozšířila na nový trh v Las Vegas, nedávno se vedení soutěže vyjádřilo kladně ke vstupu 32. klubu do soutěže. Nové mužstvo by mělo mít základnu v Seattlu. Majitel Boston Bruins Jeremy Jacobs by v budoucnu rád viděl tým v Houstonu.
„Dívám se tam, kde můžeme získat největší pozornost a mít největší efektivitu,“ řekl majitel Medvědů v podcastu pro 98.5 The Sports Hub. „Chybí mi v lize Houston, protože to je výborné město,“ sdělil svůj názor.
Zda by se měl nahradit jeden z týmů, nebo by vstoupil jako úplně nový mančaft v rámci rozšiřování Jacobs neřekl. Už dříve se ale nechal slyšet, že by radši viděl nový klub v Houstonu než třeba v Quebecu, jak si přejí především kanadští fanoušci. „Když je porovnáte, tak Houston je pátým největším městem Severní Ameriky, zatímco Quebec 105. Je asi jasné, že to je úplně jiná situace,“ řekl majitel Bruins v květnu.




V září 2017 koupil klub NBA Houston Rockets texaský byznysmen Tilman Fertitta za 2.2 miliardy dolarů. Od té doby pošilhává po další akvizici, rád by přivedl do pětimiliónového města NHL. Už se i sešel s Garrym Bettmanem, aby prodiskutovali možnosti.
„Velmi mě zajímá možnost, že bychom zde přivítali tým NHL,“ řekl loni v listopadu Fertitta. V Houstonu už dříve sídlil klub nižší AHL Houston Aeros od roku 1994 do 2013.
Titulní foto: Icon Sportswire
 
 

- Reklama -

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -