- Reklama -

Ducks potřebují vylepšit na pozici centra. Kdo by se mohl stát potřebnou posilou?

- Reklama -

Tým Anaheim Ducks trápí zranění. Nejvíce zasažen je post centra, kde v současnosti chybí tahouni Ryan Getzlaf a Ryan Kesler. K tomu, aby mohli pomýšlet na vítězství v každém zápase a vylepšit svoji produktivitu, by mohl do tohoto klubu přijít některý z těchto vhodných hráčů.

Tyler Bozak – Toronto Maple Leafs

Embed from Getty Images
Hokejovou společností již nějakou dobu kolují doměnky o výměně mezi Torontem a Anaheimem, díky potřebě Maple Leafs sehnat kvalitního obránce, jichž mají Ducks dostatek. K žádné dohodě zatím nedošlo a tak by Kačeři mohli uspět při hledání centra právě zde. Tyler Bozak bude po této sezóně volným hráčem. Výhodou by mohlo být i to, že pod trenérem Anaheimu Randym Carlylem, hrál kanadský útočník i v minulosti.

Alex Galchenyuk – Montreal Canadiens

Embed from Getty Images
Hráč, kterému většina odborníků přisuzuje místo centra v některém z elitních útoků, tráví většinu sezóny ve čtvrté řadě a na levém křídle. To pro třiadvacetiletého útočníka jistě není vhodná pozice. Prozatím má na kontě šest bodů (4+2) z 16 utkání. Změna klubu by mohla být výhrou pro všechny zúčastněné strany.

Sam Bennett – Calgary Flames

Embed from Getty Images
Jednadvacetiletý spoluhráč Jaromíra Jágra by potřeboval čerstvý vítr do plachet. Čtvrtý hráč draftu 2014 si během 15 zápasů této sezóny nepřipsal ani bod. Za poslední dva roky přitom nastřílel slušných 31 gólů. V současnosti je jeho místo ve třetím útoku Flames. Stane se novou posilou Anaheimu?

- Reklama -

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -