- Reklama -

Edmontonu bude chybět v přípravě největší hvězda

- Reklama -

Útočník Connor McDavid se v přípravných zápasech na příští sezónu s největší pravděpodobností neobjeví. Ve středu to uvedl generální manažer Oilers Ken Holland.
Lodivod Edmontonu ale zmínil i optimistický scénář, podle něhož by se mohl 22letý Kanaďan ukázat v posledních kláních preseason. V tomto případě by největší star albertského celku stihla i úvod ročníku.
Fanda NHL
„Pokud bude zdravý, ta dva nebo tři zápasy…Nyní to ale vidíme při nejlepším na jedno utkání, ale pravděpodobně to bude nula,“ řekl Holland při setkání s novináři. „Máme ještě tři týdny a budeme se raději držet zpátky. Zahrát to na jistotu, než abychom později litovali.“
McDavid si v posledním duelu minulého ročníku natrhl vazivo v levém koleni. Operace nebyla nutná, stále však bruslí pouze s notnou dávkou opatrnosti.
„Celé léto strávil v Torontu, kde měl skupinu lidí, která s ním pracovala na rehabilitacích. Dostával jsem neustále videa, jak bruslil a cvičil. Náš tréninkový sbor a naši lékaři s ním byli neustále v kontaktu,“ načrtnul Holland McDavidův léčebný plán.
Samotný hráč v sobotu uvedl, že se cítí dobře. Rozhodnutí o jeho přítomnosti na startu sezóny ale dle svých slov nechává na týmových lékařích.
Edmonton začíná nový ročník 2. října bitvou s Vancouverem.



- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -