- Reklama -

Eichela potěšily kroky vedení Buffala

- Reklama -

Fanshop týmu

Mladá hvězda Buffala Sabres Jack Eichel kvituje kroky vedení po skončení uplynulé sezony.

Americký útočník se nechal slyšet, že vedení klubu odvedl skvělou práci, když podepsalo Taylora Halla, veterána Erica Staala nebo Codyho Eakina.

„Jsme všichni opravdu natěšení. Vedení odvedlo skvělou práci, rozhodně mě a další kluky v kabině potěšili. Už aby začala sezona,“ nechal se slyšet Eichel.

- Reklama -

Jack Eichel loni v tápajícím Buffalu nasbíral 78 bodů v 68 zápasech, Sabres se však nedostali ani do rozšířeného play-off, což útočník těžce nesl a postěžoval si v médiích.

I proto skončil ve funkci generálního manažera Buffala Jason Botterill a nahradil ho Kevyn Adams. Jedním z jeho prvních kroků prý bylo, že se ozval hvězdě a kapitánovi týmu a ujistil ho o tom, že bude pilně pracovat na zlepšení mužstva.

I proto přišel šokující podpis někdejšího vítěze Hart Trophy Taylora Halla za osm milionů na rok. Kromě Halla posílil Adams mužstvo o zkušené veterány Staala a Eakina.

„V naší situaci je důležité přivést zkušené hráče, kteří nás dokáží naučit vítězné mentalitě,“ uvedl mladý kapitán Buffala.

V čem konkrétně může Hall Eichelovi pomoci? „Slibuju si od jeho příchodu i to, že mi pomůže ulehčit tlak, který na mě je. Je to hráč, který dokáže hodně jen sám o sobě. Myslím, že lidé často zapomínají, že jsou to pouhé dva roky, co byl nejužitečnějším hráčem soutěže,“ připomněl Eichel.

- Reklama -

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -